Tato webová stránka používá cookies, které jsou nezbytné pro technický provoz webové stránky a jsou vždy nastaveny. Další soubory cookie, které mají za cíl zvýšit pohodlí používání těchto webových stránek, slouží k přímé reklamě nebo usnadnit interakci s jinými webovými stránkami a sociálními sítěmi, jsou nastaveny pouze s vaším souhlasem.
Konfigurace
Technicky nutné
Tyto soubory cookie jsou nezbytné pro fungování obchodu.
Individuální ceny
Nastavení souborů cookie
Odmítnout všechny soubory cookie
Povolit všechny soubory cookie
Relace
Token CSRF
Ukládání do mezipaměti podle zákazníka
Vybraný obchod
Změna měny
Komfortní funkce
Nakupujte pohodlněji: Použijte poznámkový blok atd.
Poznámkový blok
Trvalý vozík
Statistiky & Sledování
Partnerský program
Sledování konverzí a uživatelů prostřednictvím Google Tag Manageru
Víno Proa Cava Brut z vinařské oblasti Katalánsko má ve sklenici zářivou, třpytivě zlatožlutou barvu. Bublinky tohoto šumivého vína se ve sklenici důsledně a jemně třpytí. První přivonění k vínu Proa Cava Brut odhalí tóny briošky, meruňky a banánu. K ovocným částem buketu se přidávají ještě ovocnější, balzamické nuance.
Toto šumivé víno ze Španělska je zcela okouzlující také na patře. Jedním z důvodů je jemná zbytková sladkost 11 gramů na litr, díky níž je Proa Cava Brut obzvláště lehká a hladká. Na patře je textura této lehkonohé cavy nádherně lehká a rozplývající se. Ovocná kyselost vína Proa Cava Brut je příjemně mírná, díky čemuž je toto víno nádherně hladké. Závěr tohoto šumivého vína z vinařské oblasti Katalánsko, přesněji z Cava DO, je potěšením s dobrou dochutí.
Vinifikace Proa Cava Brut z Vallformosy
Toto elegantní šumivé víno ze Španělska se vyrábí z odrůd Parellada, Viura a Xarel-lo. Po sklizni jsou hrozny rychle dopraveny do vinařství. Zde jsou vybrány a pečlivě rozdrceny. Poté následuje kvašení základního vína.
Doporučení pro párování vína Proa Cava Brut z Vallformosy
Toto španělské víno si nejlépe vychutnáte vychlazené při teplotě 5-7 °C. Je ideálním doplňkem k zeleninovému salátu s červenou řepou, chřestovému salátu s quinoou nebo smaženému pstruhovi se zázvorovou hruškou.