- Toto dezertní víno s výrazným charakterem se skvěle hodí k pórkové polévce nebo banánovému trifle ve sklenici
- Díky svému původu v Burgenlandu je toto víno typickým představitelem vín z pěstitelské oblasti s chladným klimatem
- Vyvážené dezertní víno, prvotřídní jako lehký digestiv nebo jako letní víno
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
balení!
Více informací o Muskat Ottonel Auslese - Angerhof Tschida
Toto jednodruhové rakouské víno se ve sklenici vyznačuje nádherně výraznými tóny borůvek, černého rybízu, ostružin a moruše. Kromě toho se objevují tóny hořké čokolády, pražených lískových oříšků a vanilky.
Muskat Ottonel Angerhof Tschida Auslese nám na patře představuje neuvěřitelně ovocnou chuť, která je v neposlední řadě způsobena zbytkovou sladkostí. Na patře se textura tohoto lehkonohého dezertního vína prezentuje úžasně lehkou strukturou. Muskat Ottonel Díky své stručné ovocné kyselině je Auslese na patře mimořádně svěží a živé. Závěr tohoto dezertního vína z vinařské oblasti Burgenland, přesněji od Neziderského jezera, nakonec zaujme pozoruhodným dozvukem. Závěr je navíc doprovázen minerálními tóny z půdy, v níž převládá černozem a písek.
Muskat Ottonel Vinifikace vína Auslese z Angerhof Tschida
Muskat Ottonel Základem pro elegantní Auslese z Burgenlandu jsou hrozny odrůdy Muskat Ottonel. V Burgenlandu roste vinná réva, z níž se vyrábí hrozny pro toto víno, na půdách s obsahem písku a černozemě. Po sklizni jsou hrozny rychle dopraveny do vinařství. Zde jsou vybrány a pečlivě rozdrceny. Následuje kvašení v nerezových tancích při kontrolovaných teplotách. Po kvašení následuje několikaměsíční zrání na jemných kvasnicích a nakonec se víno stáčí do lahví.
Muskat Ottonel Doporučení k jídlu pro Angerhof Tschida Auslese
Toto dezertní víno z Rakouska si vychutnejte ideálně mírně vychlazené při teplotě 11-13 °C jako doplněk k ostružinovému dezertu se smetanou, zelné roládě nebo jogurtové pěně s mákem.
- Další produkty od Angerhof Tschida