- Toto bílé víno z hroznů Chardonnay se skvěle hodí k pórkové polévce nebo cizrnovému kari
- Toto víno z pobřežní oblasti je svěží a jednoduché
- Toto jihoafrické bílé víno se skvěle hodí jako víno na večírek nebo grilování
balení!
Více informací o Padstal Chardonnay - MAN Vintners
Padstal Chardonnay z pobřežní vinařské oblasti má ve sklenici jasně zlatožlutou barvu. V první vůni Padstal Chardonnay se objevují nuance limetky, galského melounu a jablek. K ovocným složkám buketu se přidává libeček, dub a černý čaj.
Toto jihoafrické víno potěší svou elegantně suchou chutí. Bylo lahvováno s 6,5 gramy zbytkového cukru. Jak se dá očekávat od vína za hranicí 4 eur, toto jihoafrické víno přirozeně okouzluje tou nejjemnější vyvážeností navzdory veškeré své suchosti. Aroma nepotřebuje nutně mnoho cukru. Na jazyku se toto dobře vyvážené bílé víno vyznačuje neuvěřitelně lehkou a krémovou strukturou. Díky přítomným ovocným kyselinkám je Padstal Chardonnay na patře působivě svěží a živé. Závěr tohoto mladého bílého vína z vinařské oblasti Pobřežní region je podmanivý s pozoruhodnou dochutí.
Vinifikace vína MAN Vintners Padstal Chardonnay
Základem vyváženého Padstal Chardonnay z Pobřežní oblasti jsou hrozny odrůdy Chardonnay. Po ruční sklizni se hrozny dostanou do vinařství co nejrychleji. Zde jsou vybrány a pečlivě rozděleny. Kvašení pak probíhá v nerezových tancích při kontrolovaných teplotách. Po kvašení následuje několikaměsíční zrání na jemných kvasničných kalech, než je víno konečně stočeno do lahví.
Doporučená jídla pro Padstal Chardonnay od MAN Vintners
Toto bílé víno z Jižní Afriky pijte ideálně mírně vychlazené při teplotě 11-13 °C jako doprovod k pikantnímu kari s jehněčím masem, zeleninovému salátu s červenou řepou nebo kokosovo-limátovému rybímu kari.
- Další produkty od MAN Vintners