- Toto červené víno se skvěle hodí k dýňovému nákypu nebo boeuf bourguignon
- Toto víno z pobřežní oblasti je pro znalce mimořádně silné
- Toto jihoafrické červené víno je ideální jako harmonické víno na balkon (lze i na terasu!) nebo jako letní víno
Připraveno k odeslání dnes, Dodací lhůta ca. 2-3 pracovní dny
balení!
Více informací o Cabernet Sauvignon & Shiraz - Simonsig
Mohutný Cabernet Sauvignon & Shiraz ze Simonsigu vklouzne do sklenice s hustou fialovou barvou. Toto červené víno z Jihoafrické republiky, které je ideální nalít do sklenice na bordeaux, odhaluje nádherně výrazné aroma borůvek, ostružin, černého rybízu a moruše, doplněné vanilkou, hořkou čokoládou a kakaovými boby, k nimž přispělo zrání v dřevěných sudech.
Cabernet Sauvignon & Shiraz ze Simonsigu je tou správnou volbou pro všechny znalce, kteří mají rádi ve víně co nejméně zbytkové sladkosti. Zároveň však nikdy nepůsobí chudě nebo křehce. Toto mohutné a hutné červené víno je na patře silné a komplexní. Díky živé ovocné kyselině je Cabernet Sauvignon & Shiraz na patře fantasticky svěží a živý. V závěru toto skladné červené víno z vinařské oblasti Coastal Region nakonec potěší značnou délkou. Opět se objevují tóny moruše a ostružin.
Vinifikace vína Simonsig Cabernet Sauvignon & Shiraz
Toto silné červené víno z Jihoafrické republiky se vyrábí z odrůd Cabernet Sauvignon a Syrah. Hrozny pro toto červené víno z Jižní Afriky se sklízejí výhradně ručně v době optimální zralosti. Po sklizni se hrozny ihned převezou do vinařství. Zde se třídí a pečlivě rozdělují. Následuje kvašení v nerezových tancích při kontrolovaných teplotách. Po kvašení následuje několikaměsíční zrání ve francouzských dubových sudech.
Doporučení k jídlu pro Cabernet Sauvignon & Shiraz ze Simonsigu
Vyzkoušejte toto červené víno z Jižní Afriky ideálně temperované při teplotě 15-18 °C jako doplněk k zeleninovému kuskusu s hovězími karbanátky, pórkové tortille nebo dušenému jehněčímu s cizrnou a sušenými fíky.
- Další produkty od Simonsig