- Toto Prosecco Spumante se svým výrazným charakterem dokonale hodí k bezinkové jogurtové zmrzlině s meduňkou nebo jogurtové pěně s mákem
- Toto víno z Benátska je pro znalce mimořádně lehké
- Prosecco Spumante, které získalo mnoho ocenění, prvotřídní mimo jiné k piknikům
balení!
Více informací o Molera Extra Dry Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG - Bisol 1542
Ve sklenici má Molera Extra Dry Valdobbiadene Prosecco Superiore z Bisolu 1542 zářivou, třpytivou platinově žlutou barvu. Bublinky tohoto šumivého vína jsou ve sklenici nádherně dlouhotrvající a jemné. Pokud šumivé víno trochu provzdušníte vířením, vyznačuje se mimořádnou lehkostí, díky níž ve sklenici hbitě tančí. Vůně tohoto šumivého vína z regionu Veneto potěší tóny jasmínu, akátu, třešňového květu a limetky. Pokud vůni prozkoumáme hlouběji, najdeme v ní libeček, garrigue a lesní půdu.
Toto suché Prosecco Spumante z Bisolu 1542 je přesně to pravé pro milovníky vína, kteří nemohou pít víno dostatečně suché. Toto svěží šumivé víno je lehkonohé a komplexní na patře. V závěru toto Prosecco Spumante z vinařské oblasti Veneto nakonec potěší svou krásnou délkou. Opět se v něm objevují tóny limetky a jasmínu.
Vinifikace vína Bisol 1542 Molera Extra Dry Valdobbiadene Prosecco Superiore
Toto elegantní Prosecco Spumante z Itálie se vyrábí z odrůdy Glera. Molera Extra Dry Valdobbiadene Prosecco Superiore je starosvětské víno v tom nejlepším slova smyslu, protože toto italské víno vyzařuje mimořádný evropský šarm, který jasně podtrhuje úspěch vín ze Starého světa. Vývoj hroznů pro toto víno Glera je do značné míry ovlivněn klimatem pěstitelské oblasti. V Benátsku se hroznům daří v teplém podnebí, což se mimo jiné projevuje obzvláště dobře vyzrálými hrozny a poměrně vysokou hmotností moštu. Po sklizni se hrozny co nejrychleji dopraví do vinařství. Zde se třídí a pečlivě drtí. Poté se základní víno nechá zkvasit.
Návod na Bisol 1542 Molera Extra Dry Valdobbiadene Prosecco Superiore
Toto italské šumivé víno si nejlépe vychutnáte vychlazené při teplotě 5-7 °C. Skvěle se hodí k želé z mandlového mléka s liči, dezertu z broskví a mučenky nebo bezinkové jogurtové zmrzlině s meduňkou.
Ocenění pro Molera Extra Dry Valdobbiadene Prosecco Superiore od Bisol 1542
Kromě pověsti skutečně prémiového produktu se toto víno Bisol 1542 může pochlubit také oceněními, včetně medailí. Konkrétně se jedná o ty za ročník 2017
- IWC International Wine Challenge - stříbrná
- Další produkty od Bisol 1542