- Dieser Doppio Passo aus Primitivo Trauben harmoniert vorzüglich mit Gänsebrust mit Ingwer-Rotkohl und Majoran oder Kalbstafelspitz mit Bohnen und Tomaten
- Dem Genießer zeigt sich dieser Wein aus Apulien außerordentlich kraftvoll
- Ein kraftvoller Doppio Passo, erstklassig unter anderem zum Romantischen Dinner oder zum landestypischen Abend
Dodací lhůta cca 2-4 pracovní dny
balení!
Více informací o 12er Vorteilspaket - Doppio Passo Primitivo di Manduria Riserva - CVCB
Pokud ho ve sklenici trochu provzdušníte vířením, odhalí toto červené víno vysokou hustotu a plnost, která se projevuje výraznými vitrážemi na okraji sklenice. Toto jednodruhové italské víno odhaluje ve sklenici nádherně voňavé tóny švestek, povidel, černého rybízu a borůvek. Nechybí ani tóny perníkového koření, kakaových bobů a skořice.
Víno CVCB 12-pack je pro milovníky suchých vín nádherně suché. Toto červené víno není nikdy hrubé ani strohé, ale kulaté a hladké. Na patře se toto silné Doppio Passo vyznačuje neuvěřitelně hutnou a sametovou strukturou. Díky přítomným ovocným kyselinkám je 12er Vorteilspaket na patře mimořádně svěží a živý. Závěr tohoto dobře vyzrálého vína Doppio Passo z vinařské oblasti Apulie, přesněji z Brindisi DOC, nakonec zaujme pozoruhodným závěrem.
Vinifikace vína 12er Vorteilspaket od CVCB
Toto silné červené víno z Itálie se vyrábí z odrůdy Primitivo. Není pochyb o tom, že i pro 12er Vorteilspaket je charakteristické podnebí a styl pěstování vína v oblasti Brindisi DOC. Toto italské víno lze doslova označit za víno starého světa, které je mimořádně voňavé. Hrozny pro víno 12er Vorteilspaket se v době, kdy jsou dokonale zralé, sklízejí výhradně ručně bez pomoci hrubých a méně selektivních sklízečů. Po sklizni jsou hrozny okamžitě převezeny do vinařství. Zde jsou vybrány a pečlivě rozdrceny. Kvašení pak probíhá v nerezových tancích při kontrolovaných teplotách. Jakmile je kvašení dokončeno,
Doporučení k jídlu pro dvanáctku CVCB
Toto červené víno z Itálie si nejlépe vychutnáte při teplotě 15-18 °C. Skvěle se hodí k pečeným telecím játrům s jablky, cibulí a omáčkou z balzamikového octa, telecímu vařenému hovězímu s fazolemi a rajčaty nebo špagetám s kapary a rajčatovou omáčkou.