- Toto červené víno z nejlepších hroznů se výborně hodí ke špenátovému gratinovanému masu s mandlemi nebo zeleninovému kuskusu s hovězími masovými kuličkami
- Díky zrání v bariku je toto červené víno obzvláště hedvábné
- Toto francouzské červené víno se výborně hodí k
balení!
Více informací o Crozes-Hermitage Rouge - Domaine E. Guigal
V sudech stařené víno Crozes-Hermitage Rouge z vinařské oblasti Rhône Valley se představuje v jasně fialově červené sklenici. Při otáčení sklenicí lze vnímat dokonalou vyváženost tohoto červeného vína, protože na stěnách sklenice nevyniká vodnatost, sirupovitost ani likérovitost. První přivonění k Crozes-Hermitage Rouge odhalí nuance švestek, třešní morello a černého rybízu. K ovocným složkám buketu se přidávají tóny zrání v sudech a ještě více ovocně-balzamických nuancí.
Toto francouzské víno zaujme svou elegantně suchou chutí. Bylo lahvováno s mimořádně nízkým obsahem zbytkového cukru. Jak se dá očekávat od vína ze segmentu špičkových vín, toto francouzské víno přes veškerou svou suchost přirozeně okouzluje nejjemnější vyvážeností. Vynikající chuť nutně nepotřebuje velké množství zbytkového cukru. Na jazyku se toto dobře vyvážené červené víno vyznačuje nesmírně masitou a hedvábnou strukturou. Závěr tohoto červeného vína z vinařské oblasti údolí Rhôny, které je schopné zrát, je nakonec přesvědčivý s krásnou dochutí.
Vinifikace vína Crozes-Hermitage Rouge z Domaine E. Guigal
Toto vyvážené červené víno z Francie je vinifikováno z odrůdy Syrah. Po ruční sklizni jsou hrozny okamžitě převezeny do vinařství. Zde se třídí a pečlivě rozbíjejí. Následuje kvašení v malém dřevě při kontrolovaných teplotách. Po ukončení kvašení zraje Crozes-Hermitage Rouge dalších 24 měsíců v dubových sudech.
Doporučení k jídlu pro Crozes-Hermitage Rouge z Domaine E. Guigal
Vyzkoušejte toto červené víno z Francie ideálně temperované při teplotě 15-18 °C jako doplněk k bramborové pánvi s lososem, dušené zelenině s pestem nebo plněným paprikám.
- Další produkty od E. Guigal