Tato webová stránka používá cookies, které jsou nezbytné pro technický provoz webové stránky a jsou vždy nastaveny. Další soubory cookie, které mají za cíl zvýšit pohodlí používání těchto webových stránek, slouží k přímé reklamě nebo usnadnit interakci s jinými webovými stránkami a sociálními sítěmi, jsou nastaveny pouze s vaším souhlasem.
Konfigurace
Technicky nutné
Tyto soubory cookie jsou nezbytné pro fungování obchodu.
Individuální ceny
Nastavení souborů cookie
Odmítnout všechny soubory cookie
Povolit všechny soubory cookie
Relace
Token CSRF
Ukládání do mezipaměti podle zákazníka
Vybraný obchod
Změna měny
Komfortní funkce
Nakupujte pohodlněji: Použijte poznámkový blok atd.
Poznámkový blok
Trvalý vozík
Statistiky & Sledování
Partnerský program
Sledování konverzí a uživatelů prostřednictvím Google Tag Manageru
Více informací o Corvo Bianco Terre Siciliane - Duca di Salaparuta
Corvo Bianco Terre Siciliane ze sicilské vinařské oblasti má ve sklenici zářivou, třpytivou barvu. Toto víno zaujme svou elegantně suchou chutí. Bylo lahvováno s pouhými 3,8 gramy zbytkového cukru. Jedná se o skutečně jakostní víno, které jasně vyniká jednoduššími vlastnostmi, a tak i přes svou suchost toto italské přirozeně potěší nejjemnější vyvážeností. Vynikající chuť nutně nepotřebuje zbytkový cukr. Corvo Bianco Terre Siciliane je na patře výjimečně svěží a živé díky své výrazné ovocné kyselině.
Vinifikace Corvo Bianco Terre Siciliane z Duca di Salaparuta
Elegantní Corvo Bianco Terre Siciliane z Itálie je jednodruhové víno vyrobené z odrůdy Grecanico. Vinná réva, z níž se vyrábí hrozny pro toto víno, roste na vápencových a pískovcových půdách na Sicílii. Po sklizni se hrozny ihned převezou do lisovny. Zde jsou vybrány a pečlivě rozdrceny. Poté následuje kvašení v nerezových tancích při kontrolovaných teplotách. Po ukončení fermentace může Corvo Bianco Terre Siciliane ještě několik měsíců harmonizovat na jemných kvasničných kalech.
Doporučené párování pro Corvo Bianco Terre Siciliane z Duca di Salaparuta
Toto italské víno si nejlépe vychutnáte vychlazené při teplotě 8-10 °C. Skvěle se hodí jako doplněk k zapečeným balíčkům s ovčím sýrem, zelenině s rybou ve woku nebo kokosovo-limetkovému rybímu kari.